Nyhedsbrev nr. 14

I dette nyhedsbrev kan du læse om alle de arrangementer STOPMOS har deltaget i i september måned: Høring på Christiansborg, Støttefest på Samsø, Klimamarch/demonstration i København og meget andet. Du kan også læse om, hvor du kan hente et fysisk eksemplar af vores Grønbog og at vi holder medlemsmøde 19. oktober.

Læs mere »

Nyhedsbrev nr. 13

Læs nærmere om de kommende arrangementer: Høring om Kattegatforbindelsen med fokus på ødelæggelserne af natur og miljø, klimaspørgsmålene, støjen, trafikudviklingen, økonomien og den manglende demokratiske debat Støttefest på Samsø Klimamarch/demonstration i København

Læs mere »

Nyhedsbrev nr 11

I dette nyhedsbrev har vi i anledning af den afholdte generalforsamling en opgørelse over årets aktiviteter og en præsentation af det ene af vores to nye bestyrelsesmedlemmer, Ulla Holm.  

Læs mere »

Nyhedsbrev nr 10

I dette nyhedsbrev er der lidt om to møder afholdt på Samsø – et med Konservatives Transportordfører Niels Flemming Hansen og formanden for Kattegatkomitéen Anders Kühnau, omtale af vores kommende Grønbog om Kattegatforbindelsen og invitation til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere »

Nyhedsbrev nr 9

Månedens nyhedsbrev indeholder et indlæg fra Samsøs borgmester Marcel Meijer, fortæller om Samsø Bryghus’ modstanderøl, hvor en af dem bærer STOPmos’ logo og den anden logoet for Nej til Motorvej på Røsnæs, og fortæller om nyhedsbrevenes flittige skribent. Næste bryg fra Samsø Bryghus bliver i øvrigt med logoet fra Østjyder mod Kattegat.

Læs mere »
Scroll til toppen