Privatlivsoplysninger

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler ingen informationer om dig ifbm. din brug af hjemmesiden.

I det omfang du selv indtaster informationerne behandles navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Disse oplysninger opbevares i et adskilt medlemssystem i et regnskabssystem, uden forbindelse til hjemmesiden. Der er kun adgang til medlemsoplysningerne for Formand og Kasserer.

Disse oplysninger slettes efter ca 14 dage ved udmeldelse af foreningen.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, mistet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@stopmotorvejoversamsoe.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af: Foreningen Stop Motorvej over Samsø. https://stopmotorvejoversamsoe.dk

Scroll til toppen